Login | Fa-ti cont

HotCainii minune - o zi din viata lui metropoham

Poate ma stiti, eu sunt Anton, catel de metropotam si, daca nu ma stiti, ma veti cunoaste in curand. Sunt labradorul familiei metropotam, bun la speriat populatia feminina prin aparitia mea haotica de caine de talie medie sau la starnit simpatia populatiei masculine ce dezvolta un subit interes pentru varsta mea. As prefera sa fie invers.


Fragmente din o zi absolut normala

Eu sunt un caine minune, ii pot convinge pe oameni sa ma asculte. Ma scot afara, se joaca, sar si alearga cand vreau eu. Obtin afectiune nediscriminat de la toti colegii mei de birou. Eu sunt si supraveghetorul si intervin atunci cand nu isi fac treaba, ca de exemplu cand unii decid ca e ok sa asculte muzica in timpul programului. Macar de-ar fi fost Who let the dogs out...

anton

Sunt printre primii la birou, deoarece cainele care se trezeste devreme poate face mai multe prostii decat unul care doarme pana la pranz. Apropo, un sfat pentru toti prietenii canini: ora pranzului este perfecta pentru punerea in aplicare a planurilor diabolice, ori ii sacai cat mananca si aplici tehnica puppy eyes ftw, ori profiti de faptul ca sunt toti in bucatarie si rozi un telefon, iPhone-ul asta nou e misto credeti-ma.

anton anton
O jucarie noua?                                                                 Ah, face vant... neinteresant. Vanturi fac si eu.


Dau turul biroului. Trebuie sa ma asigur ca nimeni nu freaca mentosana fara a fi eu implicat. Sa va explic tehnica mea, 100% garantata.

anton anton anton
anton anton
Pasul 1: botul pe picior. Pasul doi: botul pe birou si o labuta pe picior. Pasul 3: fereste-ti capul ca ma urc pe tine.

Activitatile mele preferate sunt alergatul dupa BBB, jocul cu mingea si iesitul afara. Ca doar nu credeati ca stau toata ziua in birou, nu?!

anton

Daca vreau, ma plimb si singur!

Ofer lectii de dresaj uman gratuit tuturor cateilor interesati, trebuie doar sa ma contactati. Mai multe aventuri de-ale mele le gasiti aici. Si daca vreti sa vedeti si alti catei ca mine puteti urmari pe Animal Planet emisiunea Cainii minune, de luni pana vineri de la ora 15.00 si in weekend de la ora 16.00.

2 comentarii vrei sa comentezi?

Dan 07:46 on 19 August
0
|
#1. Confirmare

Aşa e! L-am cunoscut şi eu cândva pe Anton, cu ocazia unei scurte vizite prin Metropotamia. Dar pot spune că e un căţel politicos. M-a mirosit doar puţin, de bună-dimineaţa, a dat din coadă şi m-a lăsat în treaba mea. E un dulce. Un căţel de nota zece (chiar dacă aici nu poate primi decât maximum 5 steluţe). Să vă trăiască!


camelia 22:15 on 19 August
0
|
#2. despre anton

extraordinar catel!!!!am primit mail de la fiica mea si am aflat despre el.avem si noi un labrador auriu HIPERCHINETIC....(pe langa alti 5 caini).multumesc Anton ca m-ai binedispus la ora 22.45!!!!


Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter