Login | Fa-ti cont

HotRegatul Panda: oamenii care nu fac sex

Se stie ca ursuletii panda, posesorii unui enorm coeficient de cuteness, se reproduc cu greu. Nu vor si gata. Si nu sunt singurii... Sunt multe motive pentru care oamenii nu fac sex, unele medicale, altele contextuale, altele cu localizare in capsor.

De ce nu fac oamenii sex? 10 motive:

1. Nu au cu cine - De ce nu au cu cine este o intrebare la care doar ei insisi pot raspunde. Daca e o situatie temporara, e de inteles, dar cand temporarul s-a extins la luni si ani, alooo, domnul Freud, avem o problema. Problema care duce la frustrari, nervi sau chiar probleme fizice, precum si la o grava lipsa de incredere in sine.

2. Nu au cu ce - sau nu functioneaza. Raspunsul e la medic, nu e in reviste de femei/barbati. Hai si la sexshop daca e sa dam crezare tuturor povestilor cu marirea. Hint: nu spune bancuri apropos de marime. Poti nimeri un interlocutor sensibil. :)

3. Nu au unde - situatie des intalnita in liceu/facultate. Solutia? Prietenii, masinile, padurile, hotelurile sau ce alt loc va mai trece prin cap. Acolo unde exista dragoste trebuie gasit si loc pentru sex. :)

4. Nu au chef - se pare ca femeile sunt de obicei cele care nu au chef. Nu mai stiu ce studiu spunea ca femeile sunt mai preocupate de shopping decat de sex sau ca fac sex asa... sa nu se supere barbatul pe ele. Buba cu frigiditatea din nou se trateaza la medic, fie psiholog, fie sexolog.

5. Nu au timp - aici poti da vina pe sef. Te tine prea mult la birou, te ingroapa in dosare, te pune sa stai noptile, te oboseste. Cum ar fi sa-i dai cadou un tricou cu: "din cauza mea, cei 50 de angajati ai companiei nu au facut sex de o luna"?

6. Nu se simt bine (ma doare capul...) - aici trebuie vazut daca e scuza sau daca e pe bune. Totusi, o vorba din batrani spunea ca sexul e cea mai buna aspirina.

7. Nu le place - poate avea multe cauze. Traume din copilarie (mai e Freud pe receptie?), experiente neplacute, relatii dezamagitoare, neincredere in ceilalti, impresia ca sexul e naspa. Poate chiar a fost asa la un moment dat, dar generalizarile strica. Un alt motiv ar fi ca nu stiu cum si nici partenerul nu stie, sexul e o rutina sau, mai rau, un chin.

8. Nu fac sex, fac dragoste - poate fi si pe bune (asteapta partenerul potrivit), ceea ce e de admirat, poate fi si o scuza atat pentru a refuza elegant, cat si pentru a masca diverse frustrari expuse la celelalte puncte.

9. Nu le permite religia - cu religia e tricky rau. Posturile sunt lungi, abstinenta e mare, sexul nu e de placere, e doar pentru a procrea... complicat. Din nou se poate ajunge la frustrari nu foarte ortodoxe.

10. Au cu cine dar e departe - se tot dezbate problema relatiilor la distanta -  au sau n-au sanse de supravietuire? Voi ce ziceti? Poti sa stai mult timp departe de persoana iubita?

Daca vreti sa aflati despre problemele de reproducere ale ursilor panda precum si tot felul de alte intamplari cu ei, urmariti Animal Planet, locul unde vedeti povesti cu tot felul de animale, salbatice sau mai putin salbatice, ciudate sau interesante.

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter