Login | Fa-ti cont

HotCum au crescut puii: Anton, catel de metropotam

Stim, am mai scris despre Anton si ati vazut cum arata o zi normala pentru el, dar sincer acum cine ar refuza sa afle ce se mai intampla in viata cainelui de la metropotam? Cine ar rezista in fata acestei priviri blande?

anton

Timpul zboara si puiul nostru de catel a crescut si s-a facut ditai vitelul potaia. Anton mai are putin si face doi ani, iar in tot acest timp de cand a decis sa-si impartaseasca experientele cu noi, mai exact din ianuarie 2008 cand a pus piciorul in pragul redactiei, a reusit sa ne dreseze se faca iubit si rasfatat. Era atat de mic si cuminte nebunatic cum rodea el cabluri toata ziua, dar absolut toata ziua.

anton anton
la 2 luni rodea si pinguini, nu doar cabluri, il puteai tine in brate si avea o fata careia i se putea ierta orice

In martie aveam deja un diavol tazmanian ce poza in ingeras de fiecare data cand i se oferea ocazia, iar dimineata il gaseam deghizat in liliac. Nici nu stiam ce ne asteapta, Anton abia ce invata cum stau lucrurile. Dar cu toate smecheriile in buzunare, tot nu a reusit sa scape de baie. Prima baie este numita in cercuri restranse drept primul potop.

anton anton

Si probabil de la atatea cabluri roase i s-a urcat lumea la cap si a inceput sa se dea pe net. La nici 6 luni implinite tinea o rubrica de sfaturi, in care isi dadea cu parerea de simplu catel. Apoi si-a mutat gandurile pe twitter, unde da din casa de fiecare data cand are ocazia.

Ca un copil adevarat a sarbatorit in parc, nu o data, ci de doua ori, Ziua copilului. Teoretic, la anul nu se mai califica la grupa de juniori, dar poate se poarta suficient de frumos cat sa primeasca o invitatie. Poate.

anton anton
2008 - fascinat de baloane de sapun                            2009 - fascinat de lucruri mai serioase :)

Va vine sa credeti ca anul trecut aveam de-a face cu un pui speriat si acum tratam cu un dulau simpatic?

anton anton

Pe Animal Planet puteti urmari povestile si aventurile altor pui urmarind emisiunea Cum au crescut puii martea si miercurea de la ora 18.00.


2 comentarii vrei sa comentezi?

inVision inVision 21:50 on 26 Noiembrie
0
|
#1. Comentariu nou

Are o figura irezistibila :)


alle 21:59 on 26 Noiembrie
0
|
#2. Anton

Doamne cat de scum peste :D
Mai ales poza cand este tinut pe spate de labute ...diavol tazmanian :))))


Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter