Login | Fa-ti cont

HotSuperlative absolute: Animale urbane afemeiate

Stim, orasul e o jungla. In jungla se lasa cu vanatoare, prazi, cuceriri, teritorii ocupate si lupte aprige pentru suprematia in inima femelei femeii dorite. Care sunt tipurile de cuceritori de pe potecile junglei urbane si cum se comporta ei?

Iepurasul - exceleaza prin viteza. Mic si simpatic, mai ca l-ai lua de urechi sa-l duci acasa, desi mare lucru n-are de oferit. Tocmai datorita vitezei, are timp sa cunoasca mai multe exemplare feminine. De obicei isi ascunde urechiusele sa nu-i dea de gol rasa renumita pentru viteza. Sare pe fete in cluburi, cu glumite multe si insistente, poate-poate pica ceva. Dupa ce pica, se lauda la toti prietenii cu cantitatea prazii, fara sa tina cont si de calitatea vanatorii.

Leul e regele junglei. Nimeni n-a reusit sa-i ia coroana pana acum, desi multi insista. Toate exemplararele feminine superbe trag la el si nu le deranjeaza atat de tare ca leul are un harem impresionant. Il vedem in locuri de fite, restaurante scumpe sau in vacante exotice, superior si sarmant, inconjurat de femei frumoase pe care le rasplateste din visteria regala.

Maimutoiul
se da in spectacol pentru a atrage atentia. E cel care danseaza haotic in mijlocul clubului, provocand hohote de ras. La masa, spune mereu bancuri stiind ca femeile apreciaza umorul. Poate nu atat de debordant. E haios si cucereste in gluma, fetele pica uneori fara sa-si dea seama. La firea lui, ii e imposibil sa fie fidel, a doua zi se duce din nou sa mai impresioneze alte fete cu giumbuslucurile lui.

Calul
e renumit pentru insistenta. Vrea si vrea si nu accepta nu drept raspuns. Reuseste sa enerveze usor, desi nu e un exemplar chiar de lepadat. Se crede mare, tare si frumos, genul care merge la sala si foloseste haine care sa-i evidentieze efortul. Alearga mereu incoace si incolo, se expune si crede ca i se cuvin toate femeile din imprejurimi. E genul care se plimba in bar dintr-o parte in alta cu paharul in mana la inceput observand, apoi intrand in vorba cu cine i se pare interesanta.

Pinguinul e fidel. Simpatic si de treaba, atunci cand pleaca la vanatoare nu vrea sa raneasca pe nimeni si isi cauta prada pentru termen lung. Nu e lacom, vrea doar ceva care sa-i placa. Isi abordeaza prada usor, ferm dar fara insistente neplacute.

Ursul e molcom. Isi cucereste prada prin conversatii filosofice la bere. Abordeaza fetele prietenos, nu agresiv, e un bun prieten pe care te poti baza. Dar, cum stim cu totii, prietenia adevarata intre fete si baieti e mai greu de obtinut si da de obicei in altele, ursul cucereste pana la urma prin stilul molcom si jovial. Mai grav e ca hiberneaza mult si o gazela naravasa se plictiseste repede.

Cocosul
e tantos. Il vedem pe strada si prin magazine cum trece in revista populatia feminina. Comenteaza mereu cu baietii la o bere despre calitatile femeilor intalnite si despre micul lui harem. Are cateva relatii in paralel cu gainuse care nu stiu una de alta si face scandal cand ii dau telefon sa-l intrebe unde e.

Magarul e "magar". Badaran, insistent, e genul de cocalar care fluiera fetele pe strada sau le da o palma dorsala in cluburi. E agresiv si enervant asa ca, atunci cand pica ceva, nu vorbim de calitate, ci poate de cantitate.

Puteti urmari emisiunea Superlative Absolute pe Animal Planet lunea de la ora 19:00 si miercurea de la ora 12:00.

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter