Login | Fa-ti cont

Clasamentul saptamanal

UPDATE important

Concursul Discovery s-a incheiat. Nu mai urmeaza emisiuni si intrebari zilnice, dar intrebarile de pana acum raman deschise si se poate raspunde la ele (doar daca n-ai facut-o deja) pana marti 15 dec. ora 16:00.

Ultimii castigatori vor fi anuntati astfel:
- ultimele DVD-uri (premiile zilnice) si ultimul Playstation (premiu saptamanal) - vineri 11 dec, ora 17:00
- premiile mari (laptop, excursie) - marti 15 dec, ora 17:00
Pentru a vedea cate puncte ai pentru intrebarile la care ai raspuns saptamana aceasta, pana vineri, ora 17:00, trebuie sa fii logat.

Intrebarile zilnice si castigatorii de pana acum se gasesc aici (click).Click aici pentru a vedea cate puncte ai acumulat in prima saptamana de concurs.


Click aici pentru a vedea cate puncte ai acumulat in a doua saptamana de concurs
.

Click aici pentru a vedea cate puncte ai acumulat in a treia saptamana de concurs


Click aici pentru a vedea
cate puncte ai acumulat in a patra saptamana de concurs

Click aici pentru a vedea cate puncte ai acumulat in a cincea (si ultima!) saptamana de concurs

Pentru a proteja datele confidentiale ale participantilor la concurs, in tabelulul respectiv poti vedea punctajul maxim, pe cel minim, si numarul de puncte acumulate de tine. De asemenea, vezi si numarul de participanti care au acumulat cel putin un punct, pentru a avea o viziune generala asupra concursului.

Numarul din stanga numelui tau inseamna doar pozitia ta intr-un tabel, nu este un "top" in sine. Nici nu conteaza, tinand cont ca nu iti trebuie punctaj maxim pentru a participa la tragerile la sorti saptamanale si finale.

Cel mai important este numarul de puncte acumulat in saptamana de concurs. Nu uita ca vom trage la sorti castigatorii dintre toti cei care intrunesc conditiile specificate in regulament (minimum 5 puncte pe saptamana).

In clasament au intrat participantii care au acumulat cel putin 1 punct. Daca nu te regasesti in tabel, inseamna ca scorul tau e 0. Nu-i nimic, uita-te cu atentie pe Discovery in continuare, mai avem saptamani de concurs.

Mentionam ca puteti completa in continuare quiz-urile din saptamana ce tocmai a trecut, daca nu ati facut-o pana acum. Punctajul obtinut va conta la tragerea finala la sorti. Acesta este si motivul pentru care nu publicam raspunsurile corecte. Reamintim si faptul ca nu puteti reveni asupra unei intrebari la care ati raspuns deja.

Pentru orice sugestii sau nelamuriri, asteptam un mail la metropotam [at] metropotam [punct] ro.

Regulament concurs

Precizari privind concursul

Emisiunile si intrebarile de concurs. Aici gasesti si castigatorii premiilor de pana acum. 

Despre concurs


40 comentarii vrei sa comentezi?

1 - 25 din 40 Pagini

cipy cipy 19:05 on 13 Noiembrie
0
|
#1. cipy

Nu stiu cum se face adunarea pe la Bucuresti dar e cert ca in alte regiuni ale tarii 1 + 1 nu-i egal cu 1. Astept cu interes publicarea raspunsurilor la intrebari, pentru ca numai asa imi voi elucida un mare mister: ce intrebari sunt notate cu 1 punct si ce intrebari sunt notate cu 0,5 puncte:)


Carmen Carmen 21:03 on 13 Noiembrie
0
|
#2. Comentariu nou

nu stiam ca unele intrebari sunt notate cu 0,5 puncte, dar intr-aadevar, ar fi trebuit sa fie 10 puncte in total doar ca concursul a inceput de luni si nu de duminica


Mihaita Mihaita 21:19 on 13 Noiembrie
0
|
#3. Comentariu nou

@cipy :) Ma cam indoiesc sa fie careva intrebare notata cu 0,5 puncte. 5 zile de concurs x 2=10. Posibil ca nu ai raspuns corect desi crezi lucrul asta.

In ceea ce ma priveste, am ratat la mustata calificarea pentru p3. :( Pacat, daca acum sunt cam 1k de participanti, saptamana viitoare sunt convins de faptul numarul lor va creste exponential.

Felicitari castigatorului!


Mihaita Mihaita 21:23 on 13 Noiembrie
0
|
#4. Intrebare privind regulamentul.

"Nu uita ca vom trage la sorti castigatorii dintre toti cei care intrunesc conditiile specificate in regulament (minimum 5 puncte pe saptamana)."

Asta inseamna ca, daca nu m-am calificat in prima saptamana, nu ma calific nici pentru extragerea finala, in conditiile in care adun cel putin 25 de puncte?


catalin 01:06 on 14 Noiembrie
0
|
#5. mdea

foarte greu cu site-ul asta.n-am inteles cum se castiga, cand apar intrebarile...concursuri de romania....si de ce trebuie sa-mi fac cont pe 10 site-uri ca sa pot sa-mi vad punctele??voi trebuia sa faceti concursul in colaborare cu OTV nu cu Discovery


CandeaSorin CandeaSorin 19:09 on 14 Noiembrie
0
|
#6. Comentariu nou

SUnt multi care nu inteleg ce si cum..
CItiti fratilor regulile/dati mail la suport daca nu intelegeti ceva .
Ce e asa greu!?


Majestic91 Majestic91 13:38 on 15 Noiembrie
0
|
#7. Comentariu nou

Mihaita, eu cred ca se referea la PS3[premiul care se acorda saptamanal prin tragere la sorti]


Mihaita Mihaita 14:14 on 15 Noiembrie
0
|
#8. @Majestic91

Si eu la fel cred. Problema insa e ca nu se specifica nicaieri clar, despre ce este vorba. Si care sunt regulile pentru extragerea finala. Azi ni se pare ca trebuie sa strangi cel putin 25 de puncte pentru a putea participa, maine pot baga cei de la Metropotam ca nu participi, daca nu ai strans cel putin 5 puncte in fiecare saptamana. Asta pentru ca regulamentul nu este complet si se poate modifica in aceasta privinta.

@mr49r

Mie mi s-a parut o intrebare interesanta, asta cu conditiile pentru extragerea finala bazate pe numarul de puncte saptamanal. Si cred ca ii va interesa pe multi raspunsul. Acum, desigur ca puteam sa dau si mail, dar, vorba aceea, nu ma scotea niemni la un suc. :P


Majestic91 Majestic91 14:47 on 15 Noiembrie
0
|
#9. Comentariu nou

da.. ai dreptate, e putin ambiguu


ady ady 15:31 on 15 Noiembrie
0
|
#10. o intrebare

sa zicem io sau altcineva are 10 puncte pe saptamana (maxim) si ceilalti participanti intre 1 si 9 puncte inseamna ca castig instantaneu fara tragere la sorti?


Mihaita Mihaita 15:43 on 15 Noiembrie
0
|
#11. @ady

nu. participi la tragerea la sorti care are loc joi seara, alaturi de toti cei care au acumulat cel putin 5 puncte in saptamana respectiva.


Mihaita Mihaita 15:49 on 15 Noiembrie
0
|
#12. Comentariu nou

*vineri seara, pardon.


petre 18:27 on 15 Noiembrie
0
|
#13. Comentariu nou

a castigat cineva ceva?


cristina 09:59 on 16 Noiembrie
0
|
#14. Comentariu nou

Inca o data: pentru tragerea la sorti saptamanala se iau in considerare participantii care au acumulat cel putin 5 puncte la intrebarile din saptamana respectiva.

Pentru tragerea la sorti finala (laptop si excursie) se iau in considerare toti cei care au peste 25 puncte la intrebarile de pe tot parcursul concursului. E treaba fiecaruia in ce zile si ce saptamani raspunde, nu e nevoie de un punctaj minim saptamanl.

poti avea 4 puncte in prima saptamana, 0 in a doua, 10 in a treia, 2 in a patra si 9 in a cincea. De exemplu.

Nu modifica nimeni regulile pe parcurs, de aia intrebarile sunt deschise pana la finalul concursului.


MIhaiaaaaa MIhaiaaaaa 21:32 on 16 Noiembrie
0
|
#15. Comentariu nou

frate pot sa stiu de ce nu m-a pus in tabel la intrebari acolo?am raspuns corect si vad ca ii pune tot pe altii sau e ii pune aleatoriu?


maruzel maruzel 23:38 on 17 Noiembrie
0
|
#16. Comentariu nou

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dintre toti participantii care au acumulat minim 25 de puncte pe toata perioada concursului (constand in raspunsuri corecte la intrebarile din emisiunile Discovery Channel de duminica pana joi, timp de cinci saptamani). Punctajul maxim care poate fi acumulat este de 50 puncte.


clem clem 18:24 on 20 Noiembrie
0
|
#17. Comentariu nou

voi sunteti batuti in cap...in regulament scrie mare si clar ce si cum...daca ati avea rabdare sa-l cititi nu ati mai avea atatea nelamuriri... 1 raspuns corect la 1 intrebare = 1 punct. deci poti acumula 2 puncte pe zi maxim si 10 pe saptamana daca raspunzi corect la toate intrebarile in fiecare zi, de duminica pana joi. ca sa intri in tragerea la sorti pt PS3 trebuie sa acumulezi minim 5 puncte pe saptamana. iar la tragerea finala trebuie sa ai acumulate minim 25 puncte. Singura nelamurire pe care o am si eu este daca la punctajul saptamanal punctele sunt cumulate pana in momentul respectiv, sau se afiseaza doar punctele acumulate in saptamana respectiva?


allex25 allex25 18:41 on 20 Noiembrie
0
|
#18. ??

e pe baza de tragere la sort premiul saptaminal?


allex25 allex25 18:42 on 20 Noiembrie
0
|
#19. Comentariu nou

a castigat cineva pana acum ps3??


gabi gabi 18:57 on 20 Noiembrie
0
|
#20. punctaj

cate puncte se pune ptr un rasp corect pe intrebare?


Majestic91 Majestic91 22:49 on 20 Noiembrie
0
|
#21. Comentariu nou

ce nume are fericitul castigator al PS3-ului din saptamana #2 .... lasa de dorit, eu zic sa verificati contul si ip.. sau ceva..eu cred ca e multi-account acolo [no flame]


cristi cristi 22:57 on 20 Noiembrie
0
|
#22. castigatori

as dori si eu ca cei care castiga sa lase un comm cu "am castigat" sau ceva de genu pentru a ne da seama si noi daca la acest concurs chiar se castiga sau sunt bagate de la ai numele castigatorilor


MCD MCD 23:27 on 20 Noiembrie
0
|
#23. cum se aduna

saptamana 2 se aduna cu pct din saptamana 1 sau numai saptamana 2


C210288A C210288A 16:01 on 21 Noiembrie
0
|
#24. Majestic91 !!!

Daca vrei vi cu mine cand ma duc sa ridic premiul, acum astept confirmarea.
Vand ca in regulament zice ca imi dau iei e-mail , pana cum nu au dat .


C210288A C210288A 16:05 on 21 Noiembrie
0
|
#25. numele

Si numele vine de la :
C = Cristi
210288 = ziua de nastere
A = Airplane ( hobbyul meu).


1 - 25 din 40 Pagini

Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter