Login | Fa-ti cont

HotVanatorii de mituri (Myth Busters)

Un reality show pus pe rezolvarea miturilor, zvonurilor si povestilor urbane intr-un mod cat mai exploziv. Vanatorii de mituri sunt Jamie Hyneman si Adam Savage, doi experti in efecte speciale, mecanica si construirea de masini, unelte sau roboti care sa ii ajute in confirmarea/infirmarea miturilor pe care le testeaza.

vanatorii de mituri vanatorii de mituri

Emisiunea este o combinatie intre elemente de stiinta si tehnologie puse in fata unor povesti urbane. Adica au testat sa vada daca se poate dizolva carnea in Cola, daca ai mai multe sanse sa fi lovit de fulger daca ai maruntis in buzunar sau daca poti prinde radioul cu ajutorul plombelor.

Adam si Jamie sunt ajutati in testele lor de o serie de asistenti, fiecare specializat in alt domeniu, Tory Belleci in contructie, Grant Imahara in robotica si Kari Byron, sculptor. Dar cel mai important membru al echipei este Buster, manechinul ce are dificilul rol de a testa pe propria-i piele cele mai dificile mituri.

vanatorii de mituri

Miturile pe care le testeaza sunt fie foarte vechi, inspirate din mitologie, fie noi inventii ale lumii moderne, cum ar fi CD-ul ce te scapa de radarul politiei. Unele sunt mai serioase, altele sunt pur si simplu amuzante. Iar o parte din ele sunt periculoase, mai ales cand vine vorba de explozii.

In prezent emisiunea se imparte in doua, un mit ce este testat de Jamie si Adam si unul ce este testat de echipa formata din Grant, Tory si Kari. Iar Buster se imparte intre cele doua echipe, sesiunile de sarituri de la inaltimi mari fara parasuta si plimbari pe scaunul inconjurat de rachete.

Program:

De luni pana vineri la 8.00 si 14.00, sambata si duminica de la 8.00 si 15.00.

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter