Login | Fa-ti cont

HotMetropotam te invita la Discovery si Animal Planet!

Bine ai venit pe planeta animalelor urbane! Crezi ca viata de zi cu zi a unui animal urban e mai simpla decat povestile de pe Discovery? Ca miturile noastre nu le-ar da batai de cap baietilor de la Myth Busters sau ca Dr. G nu s-ar scarpina in cap la misterele locale? Gresit. Jungla urbana ascunde cel putin la fel de multe secrete ca cea amazoniana. Diversitatea sa o bate pe cea a Galapagos-ului.

logo

Animalele urbane, unele mai salbatice, altele mai blande, unele mai inteligente, altele mai sarace cu duhul (deh... ) au o viata mai palpitanta si fac lucruri mai traznite decat maimuticile africane.


Luna Discovery pe Metropotam


Nu crezi? Metropotam te invita ca pentru o luna sa descoperi povestiri si animale urbane, pornind de la temele cunoscutelor emisiuni de pe Discovery Channel sau Animal Planet.


Metropotam: Fii cu ochii pe animalul urban


Vei gasi aici povesti despre locuri si oameni, lucruri amuzante, cool sau inedite, precum si o gramada de concursuri cu premii zilnice sau saptamanale. Stai cu ochii zilnic pe animalul urban si pe Discovery sau Animal Planet pentru tot feluri de lucruri interesante!

1 comentariu vrei sa comentezi?

webber 11:21 on 27 August
0
|
#1. articol

oricum, sunt fan Discovery si telecomanda mea trece in fiecare zi mult si pe acolo. :)


Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter