Login | Fa-ti cont

HotRochia perfecta: rochii icon

E foarte greu sa gasesti rochia perfecta si desi exista un LBD (little black dress) in dulapul oricarei femei (sau pe aproape) care sa o scape de necazurile formale, niciodata nu este vorba de "rochia".

De-a lungul timpului insa au existat rochii care au facut ravagii in diverse domenii, care au fost imitate si copiate, purtate si raspurtate. Si care nu vor disparea niciodata din memoria omenirii, sau aproape niciodata. Printre ele se numara si urmatoarele:

Rochia alba a lui Marilyn Monroe

Daca nu stii rochia, probabil nici nu stii cine e Marilyn, altfel nu exista explicatie. Alba, diafana si buclucasa. Din nefericire necesita un ventilator sau o gura de aerisire pentru a avea un impact memorabil.

marilyn

Rochia de mireasa a Madonnei

Nu cea/cele in care s-a casatorit, ci cea in care canta like a virgin touched for the very first time. Ok, este o combinatie usor kitsch si pare rezultatul trecerii unui uragan printr-un magazin de mirese, dar este costumatia oricarei dive la bal mascat. Vrei sa te "costumezi" in vreo celebritate? Nimic mai simplu, pune mana pe tot tulul si toata dantela pe care o vezi.

madonna

LTB si Audrey Hepburn

Probabil ca rochiile negre nu ar fi avut nimic special daca nu ar fi fost filmul Breakfast at Tiffany's si Audrey Hepburn. Simpla, lunga, dar cu accesoriile ideale. Audrey fiind cea care a readus la viata cultura rochiilor.

audrey
Sursa foto

Bjork si dansul lebedelor

A circulat pe net mai rapid ca orice viral, a fost subiect de stiri si de satira. Rochia lebeda a lui Bjork a fost elementul surpriza al Oscarurilor din 2001 si a fost inclusa intr-o licitatie caritabila. Cand o vezi nu poti sa nu te gandesti  ce era in capul ei cand a decis sa poarte rochia aia?!

bjork
sursa foto

Cautarile pentru Rochia perfecta continua pe Discovery Travel & Living, zilnic de la orele 7.30, 14.00 si 22.00.

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter