Login | Fa-ti cont

Tehnici esentiale de supravietuire: gripa porcina

A venit porcusorul isteric si a spus: sa fie gripa! Si atunci toata planeta s-a panicat, gripa a devenit personaj principal in prime time, mastile sunt trendy si previziunile alarmiste. Mai important decat cum supravietuiesti gripei porcine este insa cum supravietuiesti panicii. Tuseste cineva langa tine si vrei sa-l bati? Gata, te-ai imbolnavit de sindromul P7AH1N1. P vine de la panica si 7 de la cat de grava e. Groh!

Ajunge el Bear Grylls prin toate locurile pamantului, dar poarta masca?  Si-a facut el vaccinul? Pai chiar asa? Vaccinul impotriva h1n1 e si el in trenduri. Toata lumea asteapta noua colectie, marea revelatie a companiilor farmaceutice care e menita sa scoata omenirea de sub sceptrul negru al pericolului si sa scoata profituri mari, cat pentru cercetarea pentru urmatoarea pandemie. La moda sunt si animalele, vaca nebuna, gaina cu aviara, acum porcul, e randul in viitor pentru animalele de casa: cum suna gripa pisiceasca si febra canina?

gripa

Pe de alta parte, e teoria conspiratiei. Cercetatorii au stat si s-au gandit ei asa ca omenirea n-a mai avut de mult parte de o pandemie. Si-asa suntem prea multi. Au combinat celule, au negociat cu porcul si au facut gripa. Pentru o portie in plus de tarate, porcul s-a oferit s-o dea si la oameni. Evil piggy, evil! Dar despre teoriile conspiratiei am vorbit pe larg aici. Citeste si Swine Flu Fun Facts.

Ok, teoria o stim cu totii. Ne spalam des pe maini, evitam aglomeratia, purtam masca daca nu putem s-o evitam, folosim batista, mergem la doctor daca prezentam simptomele. Luam si ceva imunostimulente, ne indopam cu vitamina C, cu echinaceea si cu spirulina si o linistim pe mama cand tusim la telefon ca e "o simpla raceala, sigur n-am gripa".

Cum ne vaccinam impotriva panicii?
- dopuri de urechi! Eficiente pentru protejarea aparatului auditiv de zvonuri si alarme.
- ignoram orice mail ce are in subiect "adevarul despre gripa porcina"
- schimbam subiectul cand ne suna mama
- consideram mastile din metrou un accesoriu din colectia toamna-iarna, nu un semn al unei catastrofe
- nu sarim in sus grohaind la cea mai mica durere de gat
- dam petrecerile de club (muzica proasta) pe jocuri acasa cu prietenii. Ca sa intre la tine, le trebuie analizele facute la zi si febra in limite normale :)

In emisiunea din aceasta seara, de la ora 20:00, Bear Grylls ajunge in Siberia. Stati cu ochii pe el, nu se stie niciodata cand va prinde frigul rusesc si nu stiti ce sa faceti. Din emisiunea de diseara va fi una dintre intrebarile concursului nostru. Uitati-va cu atentie la Tehnici esentiale de supravietuire la ora 20:00 si veniti apoi aici sa raspundeti la intrebare. A doua intrebare este din Ross Kemp in Jungla Urbana, la ora 22:00. Ross are de-a face in acest episod cu bandele de tigani din Bulgaria, stati cu ochii si pe el pentru a putea raspunde la intrebarea ce apare dupa terminarea emisiunii.

2 comentarii vrei sa comentezi?

CandeaSorin CandeaSorin 19:58 on 12 Noiembrie
0
|
#1. Comentariu nou

Din cate am auzit gripa porcina e o ivnentie.
Si tot ca sa castige statul , cu firmele de curatare ...
Mie unul mi se pare o prostie , trecem de la gripa gainilor (gripa aviara) , la gripa porcilor (gripa porcina ) si ajungem imediat la gripa canina , apoi gripa bovinei etc.,pana murim de stres


Iulian 16:47 on 16 Noiembrie
0
|
#2. stres animalic :))))


Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter