Login | Fa-ti cont

Tehnici esentiale de supravietuire cand ninge in Bucuresti

Cand incepe sa ninga in Bucuresti trebuie sa ne pregatim pentru un trai si pentru un peisaj aproape post-apocaliptice. Daca nu aveti chef si va permiteti sa nu iesiti afara din casa, e mai bine sa ramaneti inauntru si sa cititi Drumul lui Cormac McCarthy, cu o cana de ceai cald langa, inchipuindu-va de la caldura camerei cum sunt nevoiti bucurestenii sa razbeasca pe drumurile din oras aproape ca acolo. Daca nu va permiteti luxul de a va inchide in casa, echipati-va bine cu ghete waterproof si anti-derapante, pantaloni si geci gore-tex si tot felul de alte produse calduroase din lana.

Nu e rau sa aveti la voi si un termos cu ceva cald inauntru sau/si niste heat pads in buzunare. Daca tot suntem la capitolul "prin buzunare", n-ar strica s-aveti pe acolo si niste sare sau nisip, pentru a mai arunca pe strazi, pentru ca autoritatile oricum au probleme cu dezapezirea, poate ii mai ajutam si noi in felul asta. Doar zapada din fata casei lui Oprescu au dat-o la o parte jurnalistii.

Pentru siguranta voastra, ar fi bine sa aveti si un sandvis sau ceva firmituri, nu pentru ca riscati sa ramaneti impotmoliti cu zilele in nameti, desi nici asta nu e exclus, ci pentru ca s-ar putea sa va manance haitele de caini infometati, carora zapada le-a ingropat gunoaiele. 

Masina o puteti lasa in parcare; daca de aceasta data drumurile principale au mai fost curatate, masina trebuie sa o dezgropati singur de sub namaeti, iar daca aveti norocul sa nu o aveti parcata langa o mare artera, oricum o sa stati o vesnicie sa o scoateti de pe stradutele "siberiene".Decat sa ne macinam nervii pe strazile inzapezite, mai bine uitam o zi-doua de masina si gasim alte mijloace de transport alternative, cum ar fi saniuta. De ce nu? Se practica, chiar si in pielea goala prin Piata Romana.Sau cu banana prin parcare:Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter