Login | Fa-ti cont

Regulament Concurs

1. Organizatorul concursului:
Concursul "Fii cu ochii pe Discovery Channel"  este organizat de SC KNOPAD SOFTWARE SRL, societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. Vlaicu Voda, nr. 7, bl. C8, ap. 94, sector 3, Bucuresti, Romania, avand Codul Unic de inregistrare RO 17040794, si se desfasoara pe site-ul discovery.metropotam.ro.

Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe www.discovery.metropotam.ro, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant pe intreaga durata a Concursului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.discovery.metropotam.ro. Concursul se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. Durata concursului si aria de desfasurare:
Concursul se va desfasura in perioada 9 noiembrie 2009 - 15 decembrie 2009, urmand a fi organizat si  a se desfasura pe teritoriul Romaniei. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada concursului pe parcursul derularii acestuia, dar nu inainte de a anunta acest lucru public pe www.discovery.metropotam.ro.

3. Drept de participare:
In Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania. Nu au dreptul sa participe in concurs angajatii companiei SC Knopad Software SRL, ai companiei Discovery Networks si ai altor agentii partenere ale Organizatorului, precum si rudele de gradul intai si afinii (sot/sotie) acestora.


4. Premiile concursului:

Premii zilnice: 50 de DVD-uri din seria Discovery Atlas, oferite de Mediadocs http://www.mediadocs.ro/, in valoare totala de 50x24.9=1.245 RON (TVA inclus). 
Premiile zilnice se acorda cate 2 DVDuri pe zi pe toata perioada concursului.

Premii saptamanale: 5 console Playstation 3 slim, oferite de eMAG http://www.emag.ro/, in valoare totala de 5x1.299 RON= 6.495 RON (TVA inclus).
Premiile saptamanale se acorda cate o consola Playstation 3 slim pe saptamana, pe toata perioada concursului.
 
Premii mari la final:
- 1 laptop Alienware M17X , oferit de eMAG http://www.emag.ro, in valoare de 8.999 RON (TVA inclus)
- o excursie (revelion pt 2 persoane la Madrid, 30.12-3.1, avion Tarom plus hotel de 4 stele)
Premiile mari se acorda la finalul concursului.


5. Mecanism de concurs:

5.1. Reguli generale 

Pe toata perioada concursului, zilnic, incepand cu ziua de duminica si pana in ziua de joi a saptamanii in curs, vor fi desemnate cate doua emisiuni castigatoare din grila de program Discovery Channel din ziua respectiva. Emisiunile se aleg din calupul de emisiuni difuzate in intervalul orar 19:00 - 24:00 si vor fi anuntate in prealabil (cu cel putin 8 ore inainte de difuzare) in sectiunea de concurs a discovery.metropotam.ro

Dupa finalul fiecarei emisiuni castigatoare, pana in ora 23:59 cel tarziu a zilei respective, pe site-ul discovery.metropotam.ro va fi postata intrebarea de concurs aferenta emisiunii. Vor exista doua intrebari de concurs zilnic, aferente emisiunilor castigatoare: sub forma de chestionar, o intrebare cu raspunsuri multiple pentru fiecare emisiune.

Pentru a fi inregistrati in concurs utilizatorii trebuie sa:
 - se inscrie pe site-ul discovery.metropotam.ro, parte din reteaua de site-uri FourHooks. Inscrierea se face prin completarea corecta a datelor cerute de formularul de inscriere. Pentru mai multe informatii despre reteaua Fourhooks si PLATFORMA METROPOTAM va rugam sa cititi Termeni si conditii si Politica de confidentialitate
 - sa raspunda la cel putin una din intrebarile zilnice.
 
Pentru fiecare raspuns corect la o intrebare participantii primesc cate un punct in cadrul concursului. Punctele se acumuleaza saptamanal si pe toata perioada campaniei. 
Punctajul participantilor va fi calculat in functie de raspunsurile corecte obtinute la intrebari, conform cu regulamentul Concursului, disponibil online, pe www.discovery.metropotam.ro

5.2. Premii zilnice - 50 de DVD-uri din seria Atlas de la Mediadocs
  - In fiecare zi vor fi acordate 2 premii, cate un premiu aferent unei emisiuni castigatoare (/intrebare zilnica). 
  - Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dintre toti cei care au raspuns corect la intrebarea aferenta emisiunii castigatoare de pe Discovery Channel din seara precedenta. 
  - Se va trage la sorti cate un castigator pentru fiecare dintre cele doua intrebari separate, dintre participantii care au raspuns corect la intrebarea respectiva. 
  - Pentru tragerea la sorti se vor lua in considerare raspunsurile date incepand cu ziua precedenta, ora 19:00 pana in ziua in curs, ora 17:00
  - Castigatorii vor fi anuntati in ziua respectiva in pagina concursului de pe discovery.metropotam.ro pana la ora 18:00. 

5.3. Premii saptamanale - console Playstation 3 slim

  - In fiecare saptamana va fi acordat un premiu constand intr-o consola Playstation 3 slim. 
  - Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti dintre toti participantii care au acumulat minim 5 puncte din intrebarile din saptamana respectiva (duminica pana joi saptamana in curs). Punctajul maxim saptamanal este de 10 (zece) puncte.  
  - Se vor califica pentru tragerea la sorti raspunsurile primite pana vineri, ora 17:00, saptamana in curs.
  - Astfel, castigatorul pentru Saptamana 1 de concurs va fi decis vineri, 13 noiembrie; castigatorul pentru Saptamana 2 de concurs va fi decis vineri, 20 noiembrie; castigatorul pentru Saptamana 3 de concurs va fi decis vineri, 27 noiembrie; castigatorul pentru Saptamana 4 de concurs va fi decis vineri, 4 decembrie si castigatorul pentru Saptamana 5 de concurs va fi decis vineri, 11 decembrie. 
  - Topul saptamanal va fi generat in fiecare zi de vineri la ora 17:00.
  - Castigatorul va fi anuntat in ziua respectiva de vineri in pagina concursului de pe discovery.metropotam.ro pana la ora 20:00.

5.4. Premii finale - Laptop Alienware si o excursie pentru doua persoane la Madrid (30.12-3.1, avion Tarom plus hotel de 4 stele)
  - La finalul concursului, pe 15 decembrie, vor fi alesi prin tragere la sorti doi castigatori ai premiilor finale: Laptop Alienware si o excursie pentru doua persoane la Madrid (30.12-3.1, avion Tarom plus hotel de 4 stele). 
  - Fiecare dintre cele doua premii va fi obiectul unei trageri la sorti separate. 
  - Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dintre toti participantii care au acumulat minim 25 de puncte pe toata perioada concursului (constand in raspunsuri corecte la intrebarile din emisiunile Discovery Channel de duminica pana joi, timp de cinci saptamani). Punctajul maxim care poate fi acumulat este de 50 puncte.  
  - Clasamentul final va fi anuntat marti, 15 decembrie, ora 17:00. 
  - Castigatorii premiilor finale vor fi anuntati marti, 15 decembrie, pe site-ul discovery.metropotam.ro.

5.5. Detalii de participare si reguli de completare chestionare zilnice:
  - Odata inceput un chestionar cu intrebarea de concurs, utilizatorul nu mai poate reveni asupra ei. Daca pagina intrebarii a fost deschisa, utilizatorul trebuie sa raspunda in acel moment la intrebare si sa finalizeze chestionarul. In orice alt caz se considera raspuns invalid.
  - Raspunsul la fiecare intrebare de concurs se poate da o singura data. Participantii nu au posibilitatea de a reveni asupra raspunsurilor. 
  - Pentru a evita fraudarea sistemului participantii nu au acces la punctajul zilnic. In fiecare saptamana, vineri, ora 17:00, participantii pot vedea punctajul saptamanal. 
  - Vor fi descalificati din concurs utilizatorii care si-au facut mai multe conturi crescandu-si astfel artificial sansele de castig. 
  - Participantii pot completa retroactiv intrebarile de concurs.
  - Un participant poate castiga maxim un premiu zilnic, un premiu saptamanal si un premiu final. Un participant nu poate castiga doua sau mai multe premii din aceeasi categorie: zilnice, saptamanale sau finale. 
  - Orice tentativa de fraudare a sistemului, incluzand fara a se limita la tentative de crestere artificiala a sanselor de castig prin incercarea de incalcare sau invalidare a sistemului de joc, va fi pedepsita prin descalificarea din joc a utilizatorului responsabil de asemenea acte si interzicerea participarii utilizatorului in cauza in orice etapa ulterioara a jocului.

6. Anuntarea castigatorilor si acordarea premiilor

  - Castigatorii vor fi informati privind castigarea premiilor prin publicarea numelui de utilizator folosit in Concurs pe site si prin intermediul e-mail-ului.
  - Modalitatea de ridicare sau intrare in posesie a premiilor va fi anuntata pe site-ul discovery.metropotam.ro
  - In ziua intrarii efective in posesie a premiului se va incheia un proces verbal, semnat de reprezentantii autorizati ai Organizatorului cu castigatorul, ce va fi completat cu datele de identificare complete (numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si CNP-ul) ale castigatorului.
  - Pentru a putea intra in posesia premiului, castigatorul are obligatia de a inmana, odata cu procesul verbal semnat, si o copie dupa un act de identitate valabil.
  - Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. Premiul respectiv se va mai atribui doar la dispozitia Organizatorului.
  - Premiile acordate in cadrul prezentei campanii vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei. 
  - Participantii vor putea revendica premiile in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data anuntarii pe site.
  - In cazul in care, din motive independente de vointa Organizatorului (lipsa participantilor, invalidare ca urmare a imposibilitatii de contactare a castigatorilor si rezervelor), nu se pot acorda toate sau o parte din premii, acestea vor ramane in proprietatea Organizatorului.

7. Taxe si impozite

Organizatorul nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal. 

8. Litigii
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

9. Regulamentul Concursului
Regulamentul Oficial este disponibil online, gratuit, pentru toti participantii pe intreaga durata a concursului, pe site-ul discovery.metropotam.ro 
Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Pentru orice nelamurire, va stam la dispozitie: metropotam at metropotam punct ro.


30 comentarii vrei sa comentezi?

1 - 25 din 30 Pagini

Roland Roland 07:55 on 11 Noiembrie
0
|
#1. Bug

Buna tuturor,

referitor la raspunsul la intrebari, sistemul nu ar trebui sa ia in considerare vizualizarea intrebarii ci doar bifarea unui raspuns, sau pot participa la o sectiune de intrebari raspunzand doar la o intrebare?
Eu am incercat sa raspund la ambele intrebar,i la prima ref. la Cum se fabrica, am inchis din greseala tabul fara sa raspund iar la a doua am raspuns (corect sunt sigur) si cand am incercat sa raspund din nou la prima sistemul nu mi-a permis.

Toate cele bune,

Roland


dragosh_r0ck 10:12 on 11 Noiembrie
0
|
#2. re: Bug

Roland,

Cand ai ales sa incepi un quiz sistemul iti genereaza o cheie pe baza careia poti avea acces la intrebari si deasemenea poti raspunde. Acum:

- daca inchizi din greseala tabul sau sa zicem ca primesti o eroare la salvarea raspunsului, poti reveni in pagina cu intrebarile folosind cheia generata (browserul o tine minte in history)

- daca ai completat raspunsul si ai salvat atunci cheia se invalideaza in sensul ca nu mai poti reveni sa modifici raspunsul

- o data ce ai completat un quiz nu-l mai poti completa a2a oara

Avem nevoie de acest mecanism pentru a ne asigura ca un utilizator nu incearca sa completeze acelasi quiz de mai multe ori.

Eu recomand ca imediat ce ai inceput un quzi sa copiezi URL (deci implicit cheia) si asta vei putea reveni - doar daca nu ai raspuns deja la intrebare. Oricum, vei gasi acel URL in browsing history si vei putea reveni si fara sa-l copiezi :)


Alex 00:11 on 12 Noiembrie
0
|
#3. sal

o idee extraordinara cu acesti concurs


neamielu neamielu 11:34 on 13 Noiembrie
0
|
#4. puncte acumulate

yo ppl, unde vad cate puncte am acumulat?? ca nu gasesc niciunde?!


alin72 alin72 18:00 on 17 Noiembrie
0
|
#5. revendicare premiu

ce trebuie sa faci ptr a primi premiul prin posta?


windows windows 20:14 on 17 Noiembrie
0
|
#6. alegerea castigatorului

O panarama... alegerea se face prin tragere la sorti. Asta e bun avand in vederea ca habar nu am daca sunt macar introdus in acea urna. Deci "norocul celor cu pile" ca sigur se fac aranjamente mai ceva ca la super bingo (vezi emisiunea in care un angajat al emisiunii introduce o bila in urna cu bilele extrase).
Concursul este o idee buna metodologia de premiere.... e de tot rasul.


Mihaita Mihaita 01:41 on 18 Noiembrie
0
|
#7. @windows

eu nu am nicio pila si iata ca macar un dvd am castigat!

dar e buna si ideea ta, convinge-i pe cat mai multi de ea si vom avea sanse din ce in ce mai mari! :D


Dumitru Dumitru 19:08 on 20 Noiembrie
0
|
#8. Atribuirea premiilor

DVD-uri se trimit castigatorilor la sfarsitul concursului, sau trebuie revendicate in termen de 30 de zile de la afisarea lor pe site?


C210288A C210288A 22:22 on 20 Noiembrie
0
|
#9. "windows" !!!

windows eu nu am nici o pila si am castigat, cand o sa am premiul in mana o sa te anunt , sa vi sa il vezi daca vrei.


bubu bubu 19:35 on 23 Noiembrie
0
|
#10. atribuirea premiilor

as avea aceeasi intrebare ca Dumitru...poate sa raspunda cineva la intrebarea asta?...pls...


C210288A C210288A 00:00 on 24 Noiembrie
0
|
#11. Pentru Dumitru & bubu

1. scrie in regulament mai sus. :|
2. dvd-urile se pot ridica in decurs de 30 zile de cand ati castigat , se ridica de la sediul in Str. Vlaicu Voda, nr. 7, bl. C8, ap. 94, sector 3, Bucuresti, Romania. (Am inteles ca cei care nu sunt din Bucuresti le trimit prin posta).

Pentru ps3 slim si laptop trebuie sa astepti pana la sfarsitul concursului 15 dec.
Pentru mai multe info citeste regulamentul de sus .


dragos dragos 09:43 on 24 Noiembrie
0
|
#12. adresa

Adresa de unde se ridica premiile nu este cea de mai sus, aceea reprezinta doar un sediu social al firmei Knopad.

Adresa de ridicare a premiilor va fi INDICATA DIRECT PREMIANTULUI ATUNCI CAND VA FI CONTACTAT DE CATRE NOI.

Ar fi pacat sa bateti drumul degeaba pana acolo, zic :-)


C210288A C210288A 12:13 on 24 Noiembrie
0
|
#13. adresa

oh :| , imi cer scuze celor care i-am dus in eroare , am crezut ca de acolo se ridica premile.


Mihaita Mihaita 18:14 on 24 Noiembrie
0
|
#14. bun...

si totusi, cand urmeaza contactarea aia? ca acusi, acusi, trec cele 30 de zile! :D

eu am castigat un dvd in 12 noiembrie.


cleo28x cleo28x 19:32 on 25 Noiembrie
0
|
#15. buna

e foarte tare


gecsan gecsan 20:05 on 25 Noiembrie
0
|
#16. buna

daca am castigat un dvd si vreau sa il primesc prin posta ptr ca nu sunt din Bucuresti...cum trebuie sa procedez?ce trebuie sa fac?


Ela Ela 21:33 on 25 Noiembrie
0
|
#17. gecsan

premiile pentru castigatorii care nu se afla in Bucuresti vor fi trimise prin posta la finalul campaniei, adica dupa 15 decembrie.
Oricum toti castigatorii vor fi contactati prin e-mail cu toate detaliile si informatiile vis-a-vis de intrarea in posesie a premiilor.


gecsan gecsan 21:40 on 25 Noiembrie
0
|
#18. Comentariu nou

pai si cu ce scrie in regulament ca participantii vor putea revendica premiile in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data anuntarii pe site?


M3rY M3rY 21:45 on 25 Noiembrie
0
|
#19. intrebari

eu mi`am facut cont de cateva zile. am vazut k pot sa raspund si la intrebarile care au fost in saptamanile trecute. se mai iau in considerare raspunsurile respective...asta dak poate nimeresc vreun raspuns corect :P ???


bogstar bogstar 00:36 on 26 Noiembrie
0
|
#20. Nu tine de pile

Petru cei care cred ca doar ce-i cu pile castiga nu e adevarat eu am cstigat un dvd si nu cunosc pe nimeni adica nu am pile in companie


bogstar bogstar 00:38 on 26 Noiembrie
0
|
#21. mai cititi pe site

Pentru cei cu nelamuriri cititi pe site regulamentul ca scrie tot


tektonik tektonik 18:52 on 30 Noiembrie
0
|
#22. metropotam

Vreau si io un Metropotam d'ala :p !


ctalexa ctalexa 23:21 on 01 Decembrie
0
|
#23. mda

mda.. bine ca puneti intrebarea.. eu raspund.. dupa care voi o stergeti.. macar fiti seriosi.. si voi trebuie sa respectati niste reguli ca si noi.. sau nu?


ctalexa ctalexa 23:22 on 01 Decembrie
0
|
#24. mda

chiar nu e corect..


M3rY M3rY 12:01 on 02 Decembrie
0
|
#25. intrebari

nu mi`a raspuns nimeni la intrebare vad...nu am contul facut de cand a inceput concursul, l`am facut mai tarziu....am vazut k pot sa raspund si la intrebarile mai veki...dak raspund corect la vreuna....se iau raspunsurile in considerare ????? cn imi rasp si mie ?


1 - 25 din 30 Pagini

Bucuresti

14°C Light Rain


Follow me facebookTwitter  

Animale urbane

Care crezi ca va fi viitoarea gripa?
|Rezultate|Alte sondaje

Povestiri urbane

In ce "mit urban" crezi cel mai mult?
|Rezultate|Alte sondaje

Newsletter